آشپزی

گونه های گوشت گاو سرخ شده

گونه های گوشت گاو سرخ شده

گونه‌های گوشتی آهسته سرخ شده در شراب قرمز، یک غذای خوش‌طعم، غنی و آرام‌بخش است که برای سرو در یک مهمانی شام به اندازه کافی شیک است و برای یک وعده غذایی وسط هفته به اندازه کافی آسان است.

این خورش ذوب شده در دهان زمانی بهترین است که با پوره سیب زمینی خامه ای یا کره سرو شود برنج ترکی (Sehriyeli Pilav) و سبزیجات سبز سرخ شده.

braised beef cheeks served with mashed potatoes
گونه های گوشت گاو سرخ شده 10

گونه‌های گاو (همچنین به عنوان گونه گاو شناخته می‌شوند) به دلیل طعم کامل و بافت منحصربه‌فردشان توسط سرآشپزهای حرفه‌ای در رستوران‌ها/هتل‌های درجه یک بسیار ارزشمند است.

مشابه غذای چاک کباب در فر من، این دستور غذای فوق‌العاده یک قطعه گوشت گاو مقرون به صرفه دارد. و آن را به یک غذای شیک تبدیل می کند که انتظار دارید در یک رستوران غذاخوری خوب از آن لذت ببرید.”

گونه های گاو چیست؟

گونه گاو یک جیب کوچک از گوشت ماهیچه های صورت است که از گونه گاو گرفته می شود.

آن‌ها ماهیچه‌های سخت‌کوشی هستند و اغلب قطعات گوشتی سفت‌تری هستند که باید به آرامی در مایع (معمولا آب یا آب) بپزید.

گونه‌های گوشتی نوعی گوشت ارزان قیمت هستند و اغلب در فروشگاه‌های مواد غذایی یا قصابی نادیده گرفته می‌شوند.

آنها حاوی مقدار مناسبی از بافت همبند به نام کلاژن هستند.

وقتی آن‌ها را به آرامی آب‌پز می‌کنید، این کلاژن تجزیه می‌شود و کمی ژلاتینی می‌شود و بافتی غنی و مملو از ذوب در دهان ایجاد می‌کند.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • گونه‌های گاو نوعی کاهش بودجه است که می‌تواند یک تجربه غذاخوری خوب، خوردنی بسیار غنی و پس از آهسته‌پزی بسیار نرم ارائه دهد.
  • می‌توانید گونه‌های سوخاری را از چند روز قبل آماده کنید، وقتی دوباره گرم شود طعم بهتری پیدا می‌کند.
  • باقی مانده گوشت گونه گاو تا پنج روز در یخچال یا تا سه ماه در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری می شود.
  • یا گوشت گوساله باقی مانده خود را به یک غذای ماکارونی خوشمزه تبدیل کنید.
  • فهرست مواد لازم برای تهیه این دستور غذای گوساله آهسته به طرز شگفت آوری کوتاه است.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

labeled picture of ingredients for braised beef cheeks
گونه های گوشت گاو سرخ شده 11

گونه های گاو

وزن هر گونه حدود 350 گرم تا 400 گرم است.

با این حال، مقدار کمی انقباض وجود خواهد داشت که آن را به حدود 250 گرم یا 300 گرم برمی‌گرداند که به عنوان یک سهم کافی است.

گونه‌های گوشتی باید کاملاً کوتاه شوند و هر ذره رگ‌ها برداشته شوند.

می‌توانید گوشت گوشتt را از برخی قصابی‌ها بخرید، اما معمولاً آن‌ها را در فروشگاه ذخیره نمی‌کنند.

ممکن است لازم باشد قبل از خرید آنها چند روز به شما اطلاع دهید.

از طرف دیگر، می توانید از دنده های کوتاه گوشت گاو برای این دستور استفاده کنید.

  • استوک – من ترجیح می‌دهم از استوک گاو خانگی برای پخت استفاده کنم. با این حال، استاک مرغ نیز عالی عمل می کند. اگر سهامی در دست ندارید، می توانید از استوک یا مکعب های موجود در فروشگاه استفاده کنید. مطمئن شوید که نمک زیادی اضافه نکنید زیرا استاک‌ها و مکعب‌های آماده از قبل حاوی نمک هستند.
  • شراب قرمز – از شراب با کیفیت خوب استفاده کنید که از نوشیدن آن خوشحال خواهید شد. اگر برای بچه‌ها آشپزی می‌کنید، از آن صرفنظر کنید و آب اضافی اضافه کنید.
  • پیاز – من از پیاز دکمه ای یا موسیر کوچک برای این غذا استفاده می کنم اما می توانید از هر پیازی که در دست دارید استفاده کنید.
  • مواد معطر – برگ بو، آویشن، سیر و کرفس با این غذا عالی عمل می کنند.
  • رب گوجه‌فرنگی – طعم اومامی و همچنین رنگ قرمز روشن را به غذاها اضافه می‌کند. می توانید آن را در مغازه های ترکیه یا خاورمیانه پیدا کنید. همچنین می‌توانید آن را به‌صورت آنلاین از آمازون.

دستورالعمل های گام به گام

چگونه گونه های گاو را بپزیم؟

اگرچه پختن آهسته این گونه‌های گوشتی فوق‌العاده خوشمزه زمان می‌برد، اما پیروی از آن دستور العمل بسیار آسانی است:

چگونه گونه های گاو را در اجاق هلندی بپزیم؟

فر را از قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد (340 درجه فارنهایت) گرم کنید.

یک تابه بزرگ با پایه سنگین یا فر هلندی را روی اجاق گاز با حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید و سپس 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید.

وقتی تابه به اندازه کافی داغ شد، گونه های گوشتی را اضافه کنید و دو طرف آن ها را قهوه ای کنید.

این کار را در 2 دسته انجام دهید تا از شلوغی تابه جلوگیری کنید.

browning the beef cheeks in a dutch oven
گونه های گوشت گاو سرخ شده 12

گونه های گوشتی را در بشقاب بردارید و سپس آنها را کنار بگذارید.

شعله را کم کنید و بقیه روغن زیتون را اضافه کنید و موسیر یا پیاز را همراه با کرفس برای چند دقیقه تفت دهید.

Sautéing the onions and celery in dutch oven
گونه های گوشت گاو سرخ شده 13

هویج ها را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه بپزید.

Sautéing the carrots
گونه های گوشت گاو سرخ شده 14

رب گوجه‌فرنگی، آرد، سیر، آویشن و برگ بو را اضافه کنید و سپس آنها را خوب هم بزنید.

The flour and tomato paste is stirred in the dutch oven
گونه های گوشت گاو سرخ شده 15

شراب قرمز را هم بزنید و کف تابه را پاک کنید.

آب را به همراه گونه های گوشتی اضافه کنید، تابه را به جوش آورید، درب آن را ببندید و آن را در فر از قبل گرم شده قرار دهید.

The vine and the stock added to the pan
گونه های گوشت گاو سرخ شده 16

گونه های گاو را به مدت 3 ساعت یا تا زمانی که نرم شوند و با لمس کردن با چنگال به راحتی از هم جدا شوند، بپزید.

حتما هر 40 تا 50 دقیقه خورش را چک کنید تا مطمئن شوید مایع کافی برای پختن گونه های گوشتی وجود دارد.

برگ‌های بو را بردارید، چاشنی آن را بررسی کنید و در صورت لزوم قبل از سرو مقداری نمک اضافه کنید.

braised beef cheeks served with asparagus
گونه های گوشت گاو سرخ شده 17

چگونه گونه های گاو را در اجاق گاز آهسته بپزیم؟

اگر دارید، این غذای بیف چیک در آهسته‌پز بسیار ساده‌تر طبخ می‌شود.

گونه های گاو را سرخ کرده و سبزیجات را همانطور که در کارت دستور ذکر شده است تفت دهید (مراحل 1،2،3،4 و 5).

گوشت گونه گاو را همراه با بقیه مواد در آرام پز خود قرار دهید و آرام پز را روشن کنید.

گونه‌های گوشتی را بپزید تا نرم شوند، حدود هفت ساعت.

برگ‌های بو را بردارید، چاشنی آن را بررسی کنید و در صورت لزوم قبل از سرو مقداری نمک اضافه کنید.

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکات برتر از سرآشپز

  • هنگام سرخ کردن گوشت گونه گاو، از یک تابه بسیار داغ استفاده کنید و در صورت لزوم این کار را در 2 دسته انجام دهید تا از شلوغی تابه جلوگیری شود.
  • حتما هر 40 تا 50 دقیقه خورش را چک کنید تا مطمئن شوید که مایع کافی برای پختن گونه های گاو وجود دارد.
  • در آخرین مرحله پخت نمک را به خورش اضافه کنید. کیک های آماده یا مکعب های استاک حاوی مقداری نمک هستند و ممکن است بعد از کم شدن آب و شکل دادن به یک غذای بسیار نمکی بنوشید.

با گونه های گاو چه چیزی سرو کنیم؟

ما گونه‌های گوشتی آهسته‌آب‌پز خود را همراه با پوم پوره (پوره سیب‌زمینی خامه‌ای) و مقداری سبزیجات بخارپز را دوست داریم یا ایر فریر کلم بروکسل.

غذاهای جانبی دیگری که مکمل این غذای دلچسب هستند، ریزوتو کدو تنبل (Risotto Alla Zucca)، مش سوئدی و هویج، پنیر گل کلم، سالاد چغندر و فتا، و بلغور پیلاوی (بلغور پلو ترکی).

سؤالات متداول دستور غذا

چگونه گونه بیف را تهیه کنیم؟

گونه های گوشتی ماهیچه های صورت حیوان هستند. از آنجایی که این ماهیچه کاملاً استفاده شده است، وقتی وارد قصابی می شوند مقدار زیادی رگ به وجود می آید. برای به دست آوردن گونه های گوشتی لطیف، باید آنها را به درستی کوتاه کنید. هنگامی که گونه های گوشتی به خوبی تراشیده می شوند، ظاهر عالی یک برش مرمری از گوشت است.

می توانید گوشت گاو تهیه کنید گوشت گونه زودتر از موعد؟

بله، می توانید این غذا را از چند روز قبل تهیه کنید. با پختن آن از قبل و استراحت دادن به آن، طعم خورش واقعا تشدید می شود و در نتیجه سس بسیار بهتر و غنی تری خواهید داشت.

چگونه گوشت گونه گاو باقی مانده را ذخیره کنیم؟ بقایای آن تا پنج روز در یخچال و تا سه ماه در یخچال نگهداری می شود. وقتی آماده خوردن شدید، آن ها را از فریزر خارج کرده و اجازه دهید یک شب در یخچال یخ زدایی شوند.

دستور پخت های مرتبط

برای دستور العمل های خورش خوشمزه تر و راحت تر، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم که از روند ساخت این گونه‌های گوساله آهسته آب‌شده در دهان به همان اندازه که از خوردن آنها لذت می‌برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

braised ox cheeks

گونه های گوشت گاو سرخ شده

آیلا کلولی

نوع‌های گوساله آهسته در شراب قرمز، غذای خوشمزه، غنی و آرامش‌بخشی است که برای سرو در یک مهمانی شام و به اندازه کافی برای یک وعده غذایی در اواسط هفته به اندازه کافی شیک است.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 15 دقیقه

زمان آشپزی 3 ساعت

زمان کل 3 ساعت 15 دقیقه

دوره درس اصلی

آشپزی فرانسوی، ایتالیایی، غربی

سرویس ها 4 بخش‌ها

کالری 505 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

پختن گونه های گوشت گاو در اجاق هلندی یا تابه

  • پیش گرم کردن فر را روی 170 درجه سانتیگراد (340 درجه فارنهایت) قرار دهید و یک تابه بزرگ با پایه سنگین یا فر هلندی را روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید و سپس 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه کنید.

  • وقتی تابه به اندازه کافی داغ شد، گونه های گوشتی را اضافه کنید و دو طرف آن ها را سرخ کنید. این کار را در 2 دسته انجام دهید تا از شلوغی تابه جلوگیری شود.

  • گونه های گوشتی را در بشقاب بردارید و سپس کنار بگذارید.

  • شعله را کم کنید تا متوسط ​​به کم، بقیه روغن زیتون را اضافه کنید و پیاز و کرفس را چند دقیقه تفت دهید.

  • هویج ها را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه بپزید.

  • رب گوجه فرنگی، آرد، سیر، آویشن و برگ بو را اضافه کنید و سپس خوب هم بزنید.

  • شراب قرمز را هم بزنید و کف تابه را لعاب دهید.

  • مایه را به همراه گونه های گوشتی اضافه کنید، تابه را به جوش آورید، درب آن را ببندید و در فر از قبل گرم شده قرار دهید.

  • گونه های گوشتی را به مدت 3 ساعت یا تا زمانی که نرم شوند و با لمس کردن با چنگال به راحتی از هم جدا شوند، بپزید. . حتماً هر 40 تا 50 دقیقه خورش را چک کنید تا مطمئن شوید که مایع کافی برای پختن گونه های گاو وجود دارد.

  • برگ های بو را بردارید، چاشنی آن را بررسی کنید و در صورت لزوم قبل از سرو مقداری نمک اضافه کنید.

    /li>

آشپزی گونه های گاو در اجاق گاز آهسته

  • گونه های گوشتی را در تابه ای با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بپزید و سپس در بشقاب بریزید.

  • بقیه روغن زیتون را به همان تابه اضافه کنید و پیاز، کرفس و هویج را تفت دهید.

  • گونه های گوشت گاو سرخ شده و سبزیجات سرخ شده را به همراه بقیه مواد داخل اجاق گاز بریزید و آرام پز را روشن کنید.

  • گوشت گاو را بپزید تا نرم شود، حدود هفت ساعت. برگ بو را جدا کنید، چاشنی آن را بررسی کنید و در صورت لزوم قبل از سرو مقداری نمک اضافه کنید.

یادداشت

  • گونه‌های گاو نوعی کاهش بودجه است که می‌تواند یک تجربه غذاخوری خوب، خوردنی بسیار غنی و پس از آهسته‌پزی بسیار نرم ارائه دهد.
  • می‌توانید گونه‌های گوشتی سرخ شده را چند روز قبل آماده کنید، وقتی دوباره گرم می‌شود طعم بهتری پیدا می‌کند.
  • حتما هر 40 تا 50 دقیقه خورش را چک کنید تا مطمئن شوید که مایع کافی برای پختن گونه های گاو وجود دارد.
  • در آخرین مرحله پخت نمک را به خورش اضافه کنید. کیک های آماده یا مکعب های استاک حاوی مقداری نمک هستند و ممکن است بعد از کم شدن آب و شکل دادن به یک غذای بسیار نمکی بنوشید.
  • با پختن خورش گونه گاو و استراحت دادن به آن، طعم خورش واقعاً تشدید می شود و در نتیجه سس بسیار بهتر و غنی تری خواهید داشت.

تغذیه

کالری: 505کیلو کالری کربوهیدرات: 12gپروتئین: 5gچربی: 7g چربی اشباع شده: 1gچربی غیراشباع چندگانه: 1gچربی تک غیراشباع: 5gسدیم: 411میلی گرمپتاسیم: 605میلی گرمفیبر: 3g Sugar: 5 gVitamin A: 12592IU Vitamin C: 7mgCalcium: 52mg Iron: 1 mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا